Borsa de treball

L’atur en el darrer temps ha crescut de forma important convertint-se en un dels temes de major preocupació de la població donat que qui no està a l’atur coneix algú proper que s’hi troba.

És per aquest motiu que l’any 2009 l’Ajuntament de Sils, conjuntament amb el Consell Comarcal de la Selva, ha iniciat un projecte adreçat als ciutadans del municipi que busquin feina, ja sigui per qui es troba en situació d’atur com per qui cerca una millora de feina.

La nova Borsa de Treball, que forma part de la Xarxa-SIO (Serveis Integrals per a l’Ocupació) del Consell Comarcal de la Selva, pretén donar resposta tant en temes d’ocupació com d’autocupació, feina jove o formació. Està situada al Centre Cívic i compta amb un tècnic en inserció laboral per donar assistència personalitzada un cop a la setmana. Abans, però es fa una Acollida per la qual s’ha de demanar cita prèvia i que es porta a terme els dimecres de les 9:15 a les 11:00 h.

Consulteu el díptic La Selva, territori d’oportunitats adreçat tan a persones com empreses.

Informació adreçada a les persones que cerquen feina

Per inscriure’s a la borsa, es pot demanar hora al Centre Cívic de Sils en persona de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h o durant les tardes des de les 16.00 fins a dilluns i dimarts 19.30 h, dimecres 20.00 h, dijous 19.00 i divendres 20.00 h al Centre Cívic de Sils. Atenció! Horari d’estiu (mesos de juliol i agost de 2019): de dilluns a divendres de 8.00 h a 15.00 h.

Documentació que cal portar:

*Fotocòpia del DNI (en format DINA4 per una sola cara)
*Volant d’empadronament
*Fotocòpia de la tarja del SOC
*Fotocòpia de la vida laboral (es pot demanar per telèfon al 901 502 050 o bé via Internet en aquesta adreça).
Abans de l’entrevista si teniu CV heu d’enviar còpia en format PDF o Word (aquest últim només si pesa menys de 500Kb) a la següent adreça electrònica: siosils@selva.cat

O  a través de correu electrònic a centrecivicsils@sils.cat . emplenant el document que us podeu descarregar clicant aquí (document que us adjuntem a aquest correu)

Informació adreçada a les empreses

Per tal de trobar personal adequat a les vostres necessitats, podeu contactar amb el Consell Comarcal de la Selva a través del telèfon 872 973 887 o bé per correu electrònic ofertes@selva.cat, i també a través de l’orientador que atén al Centre Cívic de Sils els dimecres al matí trucant-lo al telèfon 972 853913 o enviant-li un mail al llarg de la setmana a rcolina@selva.cat

 

Accediu a la borsa de treball a través del web de la Xarxa-SIO (www.selva.cat/treball)

consell comarcal