L’associació de comerciants i empreses

El 21 de juny de 2004 es va constituir l’Associació de Comerciants i Empresaris de Sils, amb l’objectiu de defensar els interessos dels comerciants de Sils i, sobretot, els dels seus clients. La unió d’esforços fa més eficaç el desenvolupament comercial i l’assoliment dels objectius comuns dels associats. Actualment, l’associació ja compta amb 28 establiments associats de diversos sectors i repartits per tota la població.

Els principals objectius de l’associació són:

* Representació, defensa i promoció dels interessos econòmics, socials laborals, professionals i culturals dels seus afiliat
* Foment de la solidaritat dels associats afiliats
* Promoció comercial de la localitat
* Millora constant de la informació i formació dels assistents.

Activitats i serveis

L’associació organitza diversos esdeveniments i activitats promocionals:

*Escape room, inscripcions https://bit.ly/3jU8FCi

* Guia d’establiments: teniu al vostre abast una guia d’establiments que us facilitarà la identificació i localització de tots els establiments associats, agrupats per sectors. La guia s’ha editat en format paper, que podreu trobar al Centre d’Informació (Plaça Estació) i també està accessible a la web.

* Exposició de Flors • Maig • En motiu de l’Exposició de Flors i Fira de Sant Ponç, regal de flors als clients de les botigues de l’associació.

* Festa Major • Setembre • Regal de Vals de Compra als hereus i pubilles de la Festa Major de Sils.

* Campanya de Nadal • Desembre • Sorteig de premis en forma de vals de compra als clients de l’Associació. Al 2005 es van repartir 500€ en 100 premis de 5€.

Els serveis de què poden gaudir els membres de l’associació són:

* Representació davant de totes les administracions, institucions i altres entitats, alhora de discutir o negociar temes com: aparcaments, senyalització dels comerços, etc.

* Assessorament jurídic i tècnic

* Cursets i cursos de formació gratuïts o a preus subvencionats

Si sou un comerciant o empresari del municipi, la vostra participació és fonamental, i els avantatges són molts. La quota per a associar-se és de 10€ al mes per establiment.

Per a més informació o per a adherir-vos a l’associació, us podeu posar en contacte amb qualsevol membre de la Junta acesils@gmail.com

Associats

Pots descarregar-te la guia d’establiments i activitats que desenvolupen, on podràs trobar les seves dades de contacte.

* Establiments associats (format PDF)

 

Associació de Comerciants i Empresaris de Sils

Pg. St. Cosme i Damià, 2

17410 Sils (Girona)

Mail: acesils@gmail.com

Telèfon de contacte: 670 702 634

Web: http://www.fcs.cat/associacions/sils/