El comerç de Sils

Qualitat a bon preu i molt a prop teu!

El petit comerç assegura un servei proper al ciutadà, determina la imatge del poble i contribueix a la qualitat de vida dels seus ciutadans. Per a l’Ajuntament de Sils, promoure el desenvolupament del petit comerç és assegurar i garantir als consumidors la plena llibertat d’elecció per a realitzar les seves compres, expressa la vitalitat de la nostra economia, ja que és el primer i més immediat generador d’ocupació, i afavoreix el creixement i el desenvolupament econòmic local de forma sostenible.

A Sils podreu trobar un gran assortiment de productes d’alimentació tradicional, botigues de roba, complements per a la llar i tots els serveis de bellesa i salut. Val la pena passejar-se pels carrers i trobar el què busquem amb la tranquil·litat que ens ofereix el comerç de confiança.

El cens que ha servit per a l’elaboració d’aquest mapa, amb data de novembre de 2020, s’ha realitzat amb el suport de la Diputació. En cas d’observar-hi alguna imprecisió escriviu un email a centrecivicsils@sils.cat