Servei de suport a les empreses i a l’emprenedoria

Des del 2014 l’Ajuntament de Sils ofereix un servei de suport a les empreses i a l’emprenedoria des del Centre Cívic de Sils.

Hi podeu trobar recolzament en l’àmbit de la creació i consolidació d’empreses, la formació empresarial i comercial, l’assessorament personalitzat en funció de la vostra empresa, així com noves maneres de traspassar un negoci o d’agafar el relleu i assumir la direcció  d’empreses existents (rendibles i en funcionament), els propietaris de les quals se’n vulguin desprendre.

Un cop cada quinze dies disposem d’una tècnica en activitats empresarials, amb la qual podeu concertar cita trucant al Centre Cívic (972853913) o escrivint a centrecivicsils@sils.cat

A banda d’oferir els serveis anteriorment esmentats aquesta persona també visita els comerços i les empreses de Sils per copsar les vostres necessitats. No cal doncs venir expressament al Centre Cívic sinó que podeu demanar que aquesta persona us vingui a veure.

També proporcionen formacions adreçades a empresaris i comerciants, actualment hi ha previstes dues sessions pels dies 7 i 9 de juny de 2021: Eines de comunicació i visibilitat a internet (Google My Business i Whatsapp, i Plataformes de venda en línia (Instagram), respectivament. Si cliqueu sobre aquest enllaç, trobareu tota la informació al respecte.

L’Ajuntament ha contractat la prestació d’aquest servei al Consell Comarcal de la Selva. Per això és recomana també consultar regularment el seu web, on s’explica amb més profunditat aquests serveis i d’altres que només s’ofereixen a Santa Coloma de Farners, tals com el viver d’empreses.