Presentació

L’Ajuntament de Sils posa a disposició del jovent els serveis del Punt d’Informació Juvenil i l’Espai Jove per tal de contribuir al creixement personal del jovent del municipi i facilitar l’exercici de la seva plena ciutadania. Això significa que pretenem:

  1. oferir-vos assessorament i informació personalitzada, actualitzada i veraç sobre els temes ens demaneu
  2. recollir i canalitzar les vostres opinions per tal que arribin a l’Ajuntament
  3. recolzar-vos en cas que tingueu algun projecte que vulgueu tirar endavant, sempre que estigui a les nostres mans
  4. facilitar que vosaltres pugueu gaudir dels equipaments municipals per les vostres necessitats

On trobar-nos
Tant el Punt d’Informació Juvenil com l’Espai Jove estan ubicats al Centre Cívic de Sils (al carrer Vidreres, 1).

L’horari del PIJ és dimecres i divendres de 9.00 a 14.00h  (excepte l’agost) -horaris alterats a causa de la Covid-19-. Però podeu rebre atenció telefònica.

L’horari de l’Espai Jove és dl. dc i dv de 17.00 a 20.00h -NOU HORARI- (excepte l’agost). A l’espera de noves mesures del Procicat, l’Espai jove romandrà temporalment tancat.

També podeu deixar nota la personal de l’Ajuntament que normalment trobareu al Centre cívic de 9 a 13 i de 16 a 19h de dilluns a divendres.

El nostre telèfon és el 972 853 913. També ens podeu escriure un mail a  les adreces joves@sils.cat  o dinamitzador@sils.cat i per telèfon o wp a través del mòbil 638 924 686. Una altra manera de seguir les activitats i novetats és consultar la nostra pàgina de Facebook o el nostre Instagram. Si no trobeu la tècnica o al dinamitzador també podeu escriure  un correu electrònic a centrecivicsils@sils.cat.

El personal
Els treballadors municipals que tenen encarregat l’acompanyament de les activitats de joventut són la tècnica Clara Ribatallada (joves@sils.cati l’Auxilar administrativa Núria Seco Velilla (centrecivicsils@sils.cat).