Iniciatives de joventut

“El Pla Local de Joventut 2020-2023 és un document que aposta per unes polítiques de joventut integrals i de qualitat i on es recullen els principals reptes a desenvolupar a Sils en matèria de joventut durant 4 anys. El pla té dues parts diferenciades: per una banda, la diagnosi, que parteix de l’anàlisi de la realitat juvenil de Sils (on es descriu la realitat dels joves del municipi) i, per l’altra, el disseny de la intervenció, on es recullen els objectius i les propostes d’actuació per donar resposta a les necessitats detectades en l’anàlisi.

Entre aquestes propostes d’actuació destaquen projectes com:

– Projecte d’inserció i formació laboral per l’estiu “Brigada jove” (Edició 2022 a e-tauler) Període de sol·licitud obert fins al 31 de maig de 2022.

-Projecte “Reconeixement a la continuïtat i rendiment acadèmic” (Podeu consultar l’edició 2021 a e-tauler

– Dinamització de l’Espai Jove i el Punt d’Informació Juvenil. L’Espai Jove reobre el mes de febrer de 2022 dins un nou horari: dilluns, dimecres i dijous de 16 a 20h, però dedicant la darrera hora a l’estudi (de 19 a 20h).

-Taller Dibuixa la natura

– Taller “Coneix-te a través de la dansa

– Tallers de sexualitat. A partir del 20/4/2022 l’Espai jove comptarà amb el Racó de lectura.

– Tallers d’autoconeixement i creativitat (Projecte Vides projectades, podeu consultar el cartell del taller i el de la presentació a Sils del vídeo 7 Vides projectades.

– Suport a la participació juvenil

Punt lila

– etc.

– etc.