Espai jove – Punt d’informació juvenil

L’Espai Jove ofereix un espai de lleure als joves del municipi. Aquest espai, situat a Centre cívic de Sils, esdevé un context de participació per a conèixer noves propostes participatives, conviure amb les altres persones amb qui comparteixen l’espai del centre i també esdevé una peça fonamental per a mantenir un diàleg amb els joves. Aquest espai ofereix als joves diversos recursos com ara una aula d’ordinadors on tots els usuaris poden disposar d’accés a internet per a torns així com d’un espai annex amb smart tv, play station, jocs de taula i una taula de ping-pong. A banda d’aquestes activitats se’n poden programar d’altres en funció de les demandes dels usuaris.

Al mateix temps l’Espai Jove conviu amb el Punt d’Informació Juvenil (PIJ), que dona un servei d’informació i assessorament en tots aquells temes que siguin d’especial interès pels joves, on poden estar informats de tot allò que els afecta directament, com estudis, treball, Garantia juvenil (què és, quins requisits fan falta i com inscriure’s), vida social, lleure i cultura, esports, turisme…

Curs de monitor en el lleure a Sils

Curs de premonitor/a a Sils

Curs de Mosso de magatzem gratuït, per a joves de 16 a 29 anys que no estiguin treballant, organitzat per l’Escola d’adults de Santa Coloma de Farners.

Curs de director en el lleure infantil i juvenil 100% subvencionat al qual disposaran de prioritat les persones en recerca de feina.

Programa Singulars, adreçat a joves entre 16 i 29 anys beneficiaris de Garantia juvenil:

Logística, Atenció al client, Informàtica i Mominitor d’Energies renovables,  promoguts per Fundació Gentis, i

E-commerce, Atenció al client i Logística  per a més informació adreceu-vos a Fundació Intermedia.

Ajuts a la formació en el lleure 2022. Podeu consultar les bases i la convocatòria clicant sobre l’enllaç, teniu temps fins al 15 de març de 2022.

Formació subvencionada primer semestre de 2022. Federació d’hostaleria de les comarques de Girona.

Informació sobre batxillerat nocturn i Batxibac (batxillerat francès) a l’Institut Sa Palomera de Blanes.

Consulteu els horaris i les activitats programades a les nostres xarxes socials: Facebook i Instagram.

Durant el mes de juliol de 2022, l’Espai jove obrirà els dilluns, dimecres i divendres de 17 a 20h. Consulteu les propostes generals i la programació concreta.