Centres educatius

Escolarització Infantil, Primària i Secundària

La preinscripció i matriculació del curs 2021-22 es farà online a través del web de la Generalitat. Es recomana disposar  d’idCAT Mòbil, el qual podeu obtenir a través del següent enllaç. Si necessiteu ajuda, podeu contactar amb l’agent telemàtica a través del correu electònic eparrado@sils.cat o trucant a l’Ajuntament 972168 000.

Podeu consultar el díptic informatiu del 2021-22 on trobareu informació destacada de cada centre educatiu municipal.

Calendari escolar municipal 2020-21

Informació referent a les preinscripcions fora de termini

Des del 2016 municipi de Sils s’ha definit com una única zona escolar i per tant no s’apliquen criteris de proximitat a l’hora de determinar el centre on l’alumne acabarà escolaritzat.

Si necessiteu escolaritzar el vostre fill o filla en algun centre educatiu de Sils fora de l’esmentat del termini d’inscripcions cal que passeu pel Centre Cívic de Sils, telèfon 972853913. Allà us donarem dia i hora per tal de reunir-vos, al mateix Centre Cívic, amb el personal de l’EAP (equips d’assessorament i orientació psicopedagògic) del Departament d’Educació que atén l’alumnat i les famílies que cal incorporar fora de termini. 

Arran d’aquesta entrevista, un cop el Departament d’Educació hagi avaluat la vostra sol•licitud des del Centre Cívic us informarem de l’escola on heu de dur els vostres fills o filles.

La documentació que cal aportar és la següent:

-Certificat d’empadronament de convivència que haureu de demanar a l’Ajuntament de Sils (o de Riudarenes en el cas que us faci falta plaça a l’Institut de Sils)

-Original del llibre de família per fotocopiar les planes dels titulars i de l’alumne -Original del DNI, NIE, passaport o certificat de residència del pare, de la mare o tutor legal i de l’alumne

-Original de la targeta sanitària de l’alumne -Carnet de vacunes o certificat mèdic conforme s’ha fet revisió al CAP i l’infant o adolescent a escolaritzar està sà (en el cas que hagi viscut fora del país o que provingui d’un altre país.)

A més cal omplir el següent imprès. Si hi ha coses que dubteu de com omplir no patiu, durant l’entrevista amb el personal del Departament d’Educació al Centre Cívic ho resoldrem.

Cal que dugueu tota la documentació per tal que de concertar l’entrevista. En cas de dificultats consulteu amb el personal del Centre Cívic.

Tingueu en compte que durant el curs els infants que hagin començat el curs en un centre educatiu del municipi no es podran traslladar cap a cap altre centre del municipi. Només s’inscriuen i s’assignen places fora de termini als infants que canvien de municipi i vénen a viure al de Sils (o Riudarenes si han de cursar l’ESO)

També és important que sapigueu que durant el mes de juny no s’acceptaran més incorporacions per aquell curs.

Centres educatius i webs

Llar d’infants la Quitxalla Adreça: carrer Gaudí s/n Sils 17410 972853371

Escola Jacint Verdaguer Adreça: Jacint Verdaguer, 72 Sils 17410 972853165

Escola Els Estanys Adreça: avinguda de la Barceloneta s/n Sils 17410 972854278

Institut de Sils Adreça: Josep Carreras s/n Sils 17410 972853977

Llar d'infants municipal "La Quitxalla"

Inici del curs 2021-22 serà dimarts 7 de setembre de 2021 i acabarà divendres 29 de juliol de 2022 (A partir de  l’1 les educadores ja hi seran per preparar-ho tot i realitzar les entrevistes individuals amb les famílies. El primer mes, sobretot les primeres setmanes i pels nens i nenes nouvinguts es realitzarà el període d’ADAPTACIÓ en funció de les necessitats de cada nen i nena).

Cartell informatiu

Sol·licitud matrícula

Documentació necessària

Vídeo de la Llar d’infants

Resultat preinscripció curs 2021 2022

Resultat matriculació curs 2021 2022

Quotes (podeu consultar l’ordenança 22.06, la qual trobareu a l’apartat d’ordenances fiscals.

 

Cliqueu aquí per fer el tràmit online (instància genèrica), però abans descarregueu-vos la sol·licitud de preinscripció (link anterior a aquest text), empleneu-lo i deseu-lo per tal d’adjuntar-lo al tràmit telemàtic juntament amb la resta de documentació necessària (link anterior a aquest text).