LA RECOLLIDA PORTA A PORTA S’IMPLANTARÀ EL PRIMER TRIMESTRE 2021

L’Ajuntament de Sils tenia previst iniciar el sistema de recollida Porta a Porta aquest mes vinent d’octubre, juntament amb altres municipis de la comarca.

Des del Consell Comarcal s’ha pres la decisió d’endarrerir la posada en funcionament del Porta a porta a Caldes de Malavella i Sils, atesa la situació que estem vivint aquest any.
Des de l’Ajuntament havíem desplegat totes les gestions i contractacions corresponent per iniciar el que havia de ser el gran projecte d’aquest 2020, però haurem de tenir uns mesos de paciència.
A conseqüència d’aquesta decisió del Consell Comarcal, hem resolt que la campanya de comunicació ciutadana s’allargarà més temps per tal que la població pugui anar-se adaptant a la implantació d’aquest nou sistema durant un període de temps més llarg.
Per tant, lluny de frenar la feina que s’ha estat fent, el que farem és intensificar-la per poder ser encara més exhaustius.

Aquest no és un tema menor. Per tant, la prioritat ha de ser fer-ho bé. I si això implica un xic de paciència, l’haurem de tenir.

Segur que a Sils serem exemplars.