Calendari preinscripció i matrícula pel curs 2020-21

La preinscripció escolar per a infantil, primària i ESO serà entre el 13 i el 22 de maig. Tots els tràmits es podran fer en línia, per evitar desplaçaments als centres. Podeu consultar el comunicat del Departament d’Educació de la Generalitat.

Com es podrà fer la preinscripció?:  telemàticament

  • Utilitzant un formulari en línia penjat a la web del centre i rebreu per mail.
  • Enviant la documentació, escanejada o fotografiada, mitjançant un correu electrònic, al centre que s’hagi demanat en primera opció.

Si teniu problemes per fer la preinscripció telemàtica, es podrà fer presencialment entre el 19 i el 22 de maig. Si és així, caldrà demanar cita prèvia a partir del dia 13 al centre escollit en primera opció. En aquest cas haureu de portar mascaretes, guants i bolígraf. Us podeu descarregar el model de sol·licitud del curs 2020-21.

Preinscripció Escola Jacint Verdaguer (educació primària) S’haurà de fer telemàticament entre el 13 i el 22 de maig i excepcionalment de manera presencial del 19 al 22 de maig concertant hora prèviament.  Podeu utilitzar les següents dades de contacte: b7003823@xtec.cat  i 972 853165

Preinscripció Els Estanys (educació primària) S’haurà de fer telemàticament entre el 13 i el 22 de maig i excepcionalment de manera presencial del 19 al 22 de maig concertant hora prèviament.  Podeu utilitzar les següents dades de contacte: b7009199@xtec.cat , 972 854278 i @elsestanys

Preinscripció Institut de Sils (educació secundària obligatòria) S’haurà de fer telemàticament entre el 13 i el 22 de maig i excepcionalment de manera presencial del 19 al 22 de maig concertant hora prèviament.  Podeu utilitzar les següents dades de contacte: preinscripcio@institutdesils.cat i 972 853977 (de 9.30 a 13.30 h de dilluns a divendres).

Pel que fa al transport escolar, ja es pot sol·licitar la beca a través del Consell comarcal de la Selva.

Preinscripció Llar d’Infants (1r cicle Infantil) S’haurà de fer telemàticament entre el 15 i el 19 de juny. Trobareu el formulari a omplir al web de la Llar, el qual haureu de tornar escanejat, juntament amb la resta de documentació (Llibre de família , els DNI del pare/mare i fill/-a i targeta sanitària) a través del mail llardinfantslaquitxalla@gmail.com.  El telèfon de contacte és 637898861. Podeu consultar el díptic del centre.

Preinscripció ensenyaments postobligatoris

  • Batxillerat: del 27 de maig al 3 de juny
  • FP, arts plàstiques i disseny (grau mitjà): del 2 al 8 de juny
  • FP, arts plàstiques i disseny (grau superior): del 10 al 17 de juny

Període previst de matrícula

  • Llar d’Infants (1r cicle infantil)  Prevista pel dies 6 al 17 de juliol amb cita (s’intentarà fer de forma presencial)
  • Infantil (2n cicle), primària i ESO del 13-17 de juliol
  • Batxillerat: 8-14 juliol
  • FP, arts plàstiques i disseny (graus mitjà i superior): 1-7 setembre

Seguirem informant pels alumnes que actualment ja estan matriculats als nostres centres. No us preocupeu que ja teniu la plaça reservada pel curs vinent!

 

Escoles d’adults

Clicant sobre aquest enllaç trobareu la informació i els centres més pròxims a Sils on fer aquesta formació

 

Cicles formatius

Què són i quins requisits i període de preinscripció  es necessiten per fer Grau mitjà i/o Grau superior

 

PFI

Programa de formació i inserció, consulteu la informació del centres de la comarca de La Selva.