CONCERT DE L’ORQUESTRA JOVE DE LA SELVA I CAMPANYA SOLIDÀRIA DE JOGUINES

La Sala La Laguna va acollir ahir diumenge el concert de l’Orquestra Jove de la Selva fruit de la col·laboració que l’Ajuntament de Sils té amb aquesta Fundació.

Els joves integrats van interpretar cadascuna de les peces programades per a l’orquestra de corda i l’orquestra de vent i dirigits per la Neus Cuberta i en Ramon Pastor respectivament. Cal dir que per a molts d’ells aquest era el seu primer concert i el van superar amb nota, obsequiant als assistents una molt bona interpretació i una agradable vetllada.

Atès la proximitat de les festes de Nadal a iniciativa de l’Ajuntament de Sils es podia realitzar un donatiu a l’entrada que ha de servir per a la compra de joguines de Nadal per a aquelles famí­lies més desfavorides del municipi, l’import aconseguit en aquesta recaptació ha estat de 253,57€

L’Orquestra Jove de la Selva ofereix una formació orquestral integral als joves estudiants, que, pel seu nivell, encara no tenen cabuda en les orquestres professionals així­ com enriqueix la tasca de les escoles de música i dels Ajuntaments, convidant als músics a seguir els seus estudis superiors orquestrals.