Comença el procés participatiu del passeig

L’Ajuntament de Sils engega el procés participatiu que ha d’acompanyar el projecte de reforma i adequació del passeig dels Sants Cosme i Damià. La iniciativa pretén consolidar la zona com un espai de centralitat i trobada del municipi.

Aquest procés s’estructura en les següents fases:

  1. En primer lloc, es desenvoluparà una fase de diagnòstic on, a través d’un qüestionari on line i d’una Jornada de Participació (5 de juliol, Centre Cívic de Sils, de 19.15 a 21.15 h), els veïns i veïnes que ho desitgin podran opinar sobre diferents aspectes relacionats amb el projecte.
  2. En una segona fase les aportacions ciutadanes recollides durant la fase de diagnòstic es tindran en compte a l’hora de dissenyar una proposta tècnica de reforma i adequació del Passeig dels Sants Cosme i Damià. Aquesta proposta també es debatrà amb la ciutadania mitjançant una segona Jornada de Participació (en una data que s’anunciarà oportunament).

Tot seguit us oferim l’oportunitat de participar en el projecte de reforma responent el següent qüestionari de diagnosi:

Cliqueu aquí per accedir al qüestionari

Aquest qüestionari romandrà actiu per rebre les vostres opinions i suggeriments fins al dia 29 de juny.

Les persones que desitgin contestar el qüestionari per escrit podran obtenir-lo, omplir-lo i dipositar-lo al Centre Cívic de Sils (de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 18.30), al Centre Cívic de Vallcanera (dijous 22 de 18.30 a 20.00 i dijous 29 de 16.00 a 19.00) i al Local Social de les Comes (tot el dia).

Gràcies per la vostra participació!