Visitar Sils

El nostre petit municipi us obre les portes per a que gaudiu d’un indret tranquil, divers, que conviu de forma respectuosa amb el medi ambient, alhora que treballa per mantenir les seves tradicions i llegendes més vives que mai.

L’Estany de Sils ha estat, i és, l’element més important del municipi, origen del nostre paisatge i natura, de la nostra cultura i història. Pràcticament tots els racons de Sils amaguen secrets al voltant d’aquest espai natural, que va arribar a ser l’estany més gran de Catalunya, abans de la seva dessecació. Les festes, les llegendes, la gastronomia, fins i tot l’estil propi de la nostra gent, guarden un misteriós lligam amb les aigües de l’estany.

Però Sils no s’acaba a l’estany, descobriu els diferents paisatges fent alguns dels senders a peu, la rica diversitat de la natura amb les visites guiades, les sensacions més intenses amb les rutes BTT. I quan estigueu cansats, relaxeu-vos en un dels allotjaments rurals que podreu trobar dins del nucli o aïllats. També podreu trobar una oferta cultural que us permetrà conèixer la nostra història. Passegeu a la recerca de les esglésies i dels antics masos i hostals que encara es conserven, tant al nucli urbà com als veïnats més allunyats.

Venir a Sils és poder gaudir del descans i la diversió en un indret únic a Catalunya, que t’ofereix molt més del què t’imagines. Benvinguts.

Agua, cultura y naturaleza

Nuestro pequeño municipio os abre las puertas para que disfrutéis de un lugar tranquilo, diverso, que convive de forma respetuosa con el medio ambiente, a la vez que trabaja para mantener sus tradiciones y leyendas más vivas que nunca.

El Estany de Sils ha sido, y es, el elemento más importante del municipio, origen de nuestro paisaje y naturaleza, de nuestra cultura e historia. Prácticamente todos los rincones de Sils esconden secretos alrededor de este espacio natural, que llegó a ser el estanque más grande de Cataluña, antes de su desecación. Las fiestas, las leyendas, la gastronomía, incluso el estilo propio de nuestra gente, guardan una misteriosa relación con las aguas del estanque.

Pero Sils no se acaba en el estanque, descubrid los diferentes paisajes haciendo algunos de los senderos a pie, la rica diversidad de la naturaleza con las visitas guiadas, las sensaciones más intensas con las rutas BTT. Y cuando estéis cansados, relajaos en uno de los alojamientos rurales que podréis encontrar dentro del núcleo o aislados. También podréis encontrar una oferta cultural que os permitirá conocer nuestra historia. Pasead en busca de las iglesias y los antiguos masos y hostales que todavía se conservan, tanto en el casco urbano como en los vecindarios más alejados.

Venir a Sils es poder disfrutar del descanso y la diversión en un lugar único en Cataluña, que te ofrece mucho más de lo que te imaginas. Bienvenidos.