Salutació de l’Alcalde

 

Alcalde

 

Benvolguts conciutadans,
Benvolguts navegants de
la xarxa.

Em plau de saludar-vos des de la pàgina web de l’Ajuntament de Sils, en nom de tots els regidors, de les forces polítiques que hi són representades d’ençà de les darreres eleccions municipals i del personal d’aquesta casa, que és a servei dels ciutadans, residents i visitants.

 

Una pàgina web institucional –aquest lloc a la xarxa que ha esdevingut tan habitual– pot ser moltes coses alhora. Una finestra oberta a la tafaneria, un aparador informatiu, un catàleg de serveis en línia, una proposta cultural i de lleure, un mecanisme de relació entre el ciutadà-contribuent-usuari i la seva administració més propera o un espai de participació obert als ciutadans que cada cop esperen trobar més àmbits on expressar-se, en què comprometre’s i a on aportar la seva contribució personal a la millora del col•lectiu. Totes aquestes dimensions no s’exclouen sinó que es complementen i es reforcen.

En tots aquests aspectes volem millorar i oferir algunes novetats que completin el que fins ara es podria trobar ja en aquesta web. La vida activa i dinàmica que avui té la xarxa ha d’entrar també a la nostra web institucional. Us convidem a fer-nos conèixer, doncs, totes les vostres necessitats i expectatives. I mirarem de respondre-hi.

Sigueu benvinguts a la “casa de la vila” virtual de Sils i Vallcanera, dels seus veïnats i nuclis. Sentiu-vos-hi a casa. Jo personalment, com a alcalde, resto a la vostra disposició per mitjà del correu electrònic i també presencialment a la seu del Passeig dels Sants Cosme i Damià.

Martí Nogué i Selva
Alcalde de l’Ajuntament Sils