Pubilles i hereus

L’elecció de l’Hereu i la Pubilla es realitzarà durant la Festa Major de Sils, que tindrà lloc del dia 26 al 29 de setembre. El període de recepció de sol·licituds de candidatures a Hereu o Pubilla es tancarà el 10 de maig. Poden presentar-se tots els nois i noies que hagin nascut l’any 2001 i estiguin empadronats a Sils.
Els candidats i les candidates us heu de descarregar la butlleta d’inscripció que trobareu en aquesta pàgina o recollir-la al Centre Cívic de Sils. L’heu de retornar omplerta al Centre Cívic o enviar-la per correu electrònic a joves@sils.cat.
Més endavant ens posarem en contacte amb tots els que hàgiu presentat candidatura per fer unes fotografies individuals i una fotografia de grup. El vostre nom i les vostres fotografies es publicaran al Llibre de la Festa.
L’elecció es realitzarà per votació popular en el transcurs d’un acte de la Festa Major que es celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports.
La designació com a Hereu i Pubilla comporta un honor per a les persones escollides i el compromís d’assistir i col·laborar en els actes festius en què es requereixi la seva presència durant tot l’any de vigència del nomenament. També existeix la possibilitat que les persones escollides puguin presentar-se, si ho desitgen, a hereus i pubilles de la comarca de la Selva.

Butlleta pubilles i hereus 2019