Presentació

L’Ajuntament de Sils posa a disposició del jovent els serveis del Punt d’Informació Juvenil i l’Espai Jove per tal de contribuir al creixement personal del jovent del municipi i facilitar l’exercici de la seva plena ciutadania. Això significa que pretenem:

  1. oferir-vos assessorament i informació personalitzada, actualitzada i veraç sobre els temes ens demaneu
  2. recollir i canalitzar les vostres opinions per tal que arribin a a l’Ajuntament
  3. recolzar-vos en cas que tingueu algun projecte que vulgueu tirar endavant, sempre que estigui a les nostres mans
  4. facilitar que vosaltres pugueu gaudir dels equipaments municipals per les vostres necessitats

La política de joventut municipal es desenvolupa des de l’Àrea de Joventut, Serveis Socials i Salut, sota la iniciativa de la regidora Mercè Pascual Fontanils, i segueix les directrius establertes al Pla Local de Joventut 2012-2015, elaborat amb la participació del jovent del municipi que s’hi va voler implicar i aprovat pel Ple Municipal.

On trobar-nos
Tant el Punt d’Informació Juvenil com l’Espai Jove estan ubicats al Centre Cívic de Sils (al carrer Vidreres, 1), que és obert de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i des de les 16.00h fins a les 19.30h dilluns i dimarts, 20.00h dimecres, 19.00h  dijous i 18.30h divendres. El nostre telèfon és el 972853913. També ens podeu escriure un missatge joves@sils.cat. Una altra manera de seguir les activitats i novetats és consultar el compte silsjove del facebook.
També tenim un lloc web on posem les coses que no hi caben al facebook.

El personal
Els treballadors municipals que tenen encarregat l’acompanyament de les activitats de joventut són el tècnic Joaquim Soler, l’administrativa Núria Seco i Yolanda Corral qui està desenvolupant les pràctiques del programa Joves en Pràctiques.