Presentació

L’Ajuntament de Sils posa a disposició del jovent els serveis del Punt d’Informació Juvenil i l’Espai Jove per tal de contribuir al creixement personal del jovent del municipi i facilitar l’exercici de la seva plena ciutadania. Això significa que pretenem:

  1. oferir-vos assessorament i informació personalitzada, actualitzada i veraç sobre els temes ens demaneu
  2. recollir i canalitzar les vostres opinions per tal que arribin a l’Ajuntament
  3. recolzar-vos en cas que tingueu algun projecte que vulgueu tirar endavant, sempre que estigui a les nostres mans
  4. facilitar que vosaltres pugueu gaudir dels equipaments municipals per les vostres necessitats

La política de joventut municipal es desenvolupa des de l’Àrea de Joventut, Serveis Socials i Salut, sota la iniciativa de la regidora Mercè Pascual Fontanils, i segueix les directrius establertes al Pla Local de Joventut 2016-2019, elaborat amb la participació del jovent del municipi que s’hi va voler implicar i aprovat pel Ple Municipal.

On trobar-nos
Tant el Punt d’Informació Juvenil com l’Espai Jove estan ubicats al Centre Cívic de Sils (al carrer Vidreres, 1). L’horari del PIJ és dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h i de 16.00 a 19.00h (excepte dimecres). L’horari de l’Espai Jove és dl. dc i dv de 16.00 a 20.00h. El nostre telèfon és el 972853913. També ens podeu escriure un missatge a joves@sils.cat. Una altra manera de seguir les activitats i novetats és consultar la nostra pàgina de Facebook o el nostre Instagram.

El personal
Els treballadors municipals que tenen encarregat l’acompanyament de les activitats de joventut són la tècnica Clara Ribatallada (joves@sils.cat), el dinamitzador Adrià Huc (dinamitzador@sils.cat) i la Núria Seco Velilla (centrecivicsils@sils.cat).

Curs 2019-2020

Pla de Transició al Treball (16-21 anys). Per a més informació podeu consultar el díptic

Presentació de sol·licituds al Centre Cívic de Sils del 13 al 24 de maig de 2019, els dimecres i divendres de 10.00 a 13.00 h i divendres de 15.00 a 18.00h