Carnaval 2020

Cliqueu sobre el següent enllaç per veure i descarregar-vos les imatges.

2020_02_Carnaval_Web

 

Dissabte 29 de febrer, Carnaval de Sils 2020.

Consulteu les bases

INFORMACIÓ D’INTERÈS PELS PARTICIPANTS

Jurat

El jurat avaluador de les carrosses i les comparses estarà situat al passeig dels Sants Cosme i Damià, en un lloc que s’indicarà a les colles participants perquè puguin aturar-se i exhibir la carrossa i la comparsa.

Cada colla disposarà d’aproximadament 2 minuts per exhibir-se davant del jurat.

En aquest moment les colles anteriors i posteriors hauran d’aturar la música per tal de no molestar la colla que s’està exhibint.

 

Coreografies

En cas que les coreografies siguin estàtiques (és a dir, que calgui aturar-se per representar-les) es demana que només es representin davant del jurat. Durant la resta del recorregut us preguem que no us atureu i que no us distancieu excessivament de la carrossa que us precedeix perquè això impedeix la correcta progressió de la rua de Carnaval.

 

Botifarrada

Per tal d’allargar la festa i que no hagueu d’anar massa carregats, l’Associació de Festes, us ofereix la possibilitat d’adquirir un entrepà de botifarra i una beguda per 5 euros.

En el cas de les comparses, només heu d’enviar un correu electrònic a centrecivicsils@sils.cat, com a molt tard el dimecres 26 de febrer, amb el nom de la vostra comparsa, el nombre d’entrepans i begudes que necessitareu i un telèfon de contacte de la colla amb qui ens puguem comunicar.

El final de festa es celebra al Pavelló Municipal, a l’entorn del qual hi ha gespa i espai suficient per tal que pugueu aparcar les carrosses i triar un lloc per sopar plegats.

Aquesta oferta també està disponible pels participants individuals. A Sils podeu adquirir el tiquet a la Cafeteria del Centre Cívic i al Celler Can Roberto. A Vallcanera el podreu aconseguir al Supermercat Charter.