Carnaval 2020

2020_02_Carnaval_Web

 

El proper 29 de febrer celebrarem el Carnaval de Sils.

Consulteu les bases de participació per informar-vos de com inscriure la vostra comparsa, carrossa o disfressa individual, així com els premis i ajuts als quals podeu optar i els horaris de concentració i d’inici de la rua.

Des d’aquest enllaç podeu descarregar la butlleta d’inscripció. La podeu omplir directament amb una aplicació que llegeixi documents pdf (Adobe Acrobat, Apple Preview, Evince, Okular, etc.) i registrar-la telemàticament adjuntant la vostra butlleta a una instància genèrica. Per fer-ho necessitareu un certificat electrònic que us identifiqui o bé disposar d’un telèfon mòbil.

Tret que la presenteu com una associació, també podeu imprimir la butlleta, omplir-la de manera manuscrita i presentar-la presencialment a les oficines municipals de l’Ajuntament de Sils (passeig dels Sants Cosme i Damià, 2, 972168000).

En tots dos casos teniu temps per inscriure-us fins al dimecres 26 de febrer.

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS PELS PARTICIPANTS

 

Jurat

El jurat avaluador de les carrosses i les comparses estarà situat al passeig dels Sants Cosme i Damià, en un lloc que s’indicarà a les colles participants perquè puguin aturar-se i exhibir la carrossa i la comparsa.

Cada colla disposarà d’aproximadament 2 minuts per exhibir-se davant del jurat.

En aquest moment les colles anteriors i posteriors hauran d’aturar la música per tal de no molestar la colla que s’està exhibint.

 

Coreografies

En cas que les coreografies siguin estàtiques (és a dir, que calgui aturar-se per representar-les) es demana que només es representin davant del jurat. Durant la resta del recorregut us preguem que no us atureu i que no us distancieu excessivament de la carrossa que us precedeix perquè això impedeix la correcta progressió de la rua de Carnaval.

 

Botifarrada

Per tal d’allargar la festa i que no hagueu d’anar massa carregats, l’Associació de Festes, us ofereix la possibilitat d’adquirir un entrepà de botifarra i una beguda per 5 euros.

En el cas de les comparses, només heu d’enviar un correu electrònic a centrecivicsils@sils.cat, com a molt tard el dimecres 26 de febrer, amb el nom de la vostra comparsa, el nombre d’entrepans i begudes que necessitareu i un telèfon de contacte de la colla amb qui ens puguem comunicar.

El final de festa es celebra al Pavelló Municipal, a l’entorn del qual hi ha gespa i espai suficient per tal que pugueu aparcar les carrosses i triar un lloc per sopar plegats.

Aquesta oferta també està disponible pels participants individuals. A Sils podeu adquirir el tiquet a la Cafeteria del Centre Cívic i al Celler Can Roberto. A Vallcanera el podreu aconseguir al Supermercat Charter.