Presentació del Centre Cívic de Sils

El Centre Cívic de Sils és equipament municipal destinat a la cultura, l’educació i l’oci. És espai de trobada que el municipi posa també al servei del teixit associatiu. Disposa de sales adaptades per a tot tipus d’activitats i d’una cafeteria.

Des del Centre Cívic l’Ajuntament, així com altres administracions públiques i entitats privades, ofereixen multitud de serveis. Els podeu conèixer navegant pel menú lateral.

També intentem oferir un ventall variable d’activitats formatives, educatives i lúdiques, ja bé siguin promogudes directament per l’Ajuntament o bé per les associacions del municipi. Estem treballant en la programació del curs 2019-20.

Des del Centre Cívic de Sils també es planifiquen diverses festes tradicionals, actes culturals i esdeveniments solidaris que difonem a través de l’agenda mensual del web municipal. També gestionem un calendari anual que podeu consultar per assabentar-vos dels actes i festes que ja tenim previstos.

El Centre Cívic també és la seu de la Llar de Jubilats de Sils, que gestiona l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sils. Per aquesta finalitat disposa d’uns espais propis dedicats a despatxos, sala de televisió, sala de jocs i serveis de perruqueria, podologia i massatges pels associats. També s’hi difon tota l’oferta de lleure i balls que realitza l’associació.

El municipi també disposa d’un segon centre cívic al poble de Vallcanera, així com d’una sala polivalent amb escenari anomenada Sala Cultural la Laguna, que tenen les mateixes finalitats i són gestionades pel mateix personal municipal del Centre Cívic de Sils.

 

On i com trobar-nos

Ens trobareu al carrer Vidreres, 1, 17410, Sils (veure-ho en un mapa). Estem oberts de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00h i de 16.00 a 19.00 h (excepte dimecres). És possible que durant els períodes d’estiu, nadal i setmana santa, aquest es vegi alterat.

Durant l’estiu de 2019 ens trobareu de 8.00 a 15.00h

El nostre telèfon és el 972853913 i la nostra direcció de correu electrònic centrecivicsils@sils.cat.

En cas que vingueu i no ens hi trobeu podeu deixar el vostre encàrrec i dades de contacte al personal de la cafeteria.