Presentació del Centre Cívic de Sils

El Centre Cívic de Sils és equipament municipal destinat a la cultura, l’educació i l’oci. És espai de trobada que el municipi posa també al servei del teixit associatiu. Disposa de sales adaptades per a tot tipus d’activitats i d’una cafeteria.

Des del Centre Cívic l’Ajuntament, així com altres administracions públiques i entitats privades, ofereixen multitud de serveis. Els podeu conèixer navegant pel menú lateral.

També intentem oferir ventall variable d’activitats formatives, educatives i lúdiques. La majora promogudes directament per l’Ajuntament però moltes d’altres són impulsades per les associacions del municipi. Consulteu-les clicant aquí.

Des del Centre Cívic de Sils també es planifiquen diverses festes tradicionals, actes culturals i esdeveniments solidaris que difonem a través de l’agenda del web municipal. També gestionem un calendari que podeu consultar per assabentar-vos dels actes i festes que ja tenim previstos.

El Centre Cívic també és la seu de la Llar de Jubilats de Sils, que gestiona l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sils. Per aquesta finalitat disposa d’uns espais propis dedicats a despatxos, sala de televisió, sala de jocs i serveis de perruqueria, podologia i massatges pels associats. També s’hi difon tota l’oferta de lleure i balls que realitza l’associació.

El municipi també disposa d’un segon centre cívic al poble de Vallcanera, així com d’una sala polivalent amb escenari anomenada Sala Cultural la Laguna, que tenen les mateixes finalitats i són gestionades pel mateix personal municipal del Centre Cívic de Sils.

 

On i com trobar-nos

Ens trobareu al carrer Vidreres, 1, 17410, Sils (veure-ho en un mapa). Estem oberts de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h i des de les 16.00h fins a les 19.30h dilluns i dimarts, 20.00h dimecres, 19.00 dijous i 20.00h divendres. És possible que durant els períodes d’estiu, nadal i setmana santa, aquest es vegi alterat.

Atenció! Horari d’estiu (mesos de juliol i agost de 2018): de dilluns a divendres de 9h a 14h. Fora d’aquest horari trobareu el suport del personal del servei de la cafeteria.

El nostre telèfon és el 972853913 i la nostra direcció de correu electrònic centrecivicsils@sils.cat o joves@sils.cat

En cas que vingueu i no ens hi trobeu podeu deixar el vostre encàrrec i dades de contacte al personal de la cafeteria.