Centre Cívic de Sils

Servei

Què és?
El Centre Cívic de Sils és un espai de trobada que el municipi posa al servei del teixit associatiu per desenvolupar-hi activitats culturals, educatives, lúdiques i associatives. El municipi també disposa d’un altre Centre Cívic a Vallcanera, ubicat a les antigues escoles, i la Sala Cultural la Laguna, que tenen les mateixes finalitats i són gestionades pel personal municipal del Centre Cívic de Sils.

 

Adreça, vies de contacte i horaris d’atenció al públic
Carrer Vidreres, 1, 17410, Sils
Telèfon 972853913
Correu electrònic: centrecivicsils@sils.cat
Ens hi trobareu de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00h des de les 16.00h fins a les 19.30h dilluns i dimarts, 20.00h dimecres, 19.00h dijous i18.30h divendres.
En cas de no trobar-nos-hi deixeu el vostre encàrrec a la cafeteria. El seu personal està també al vostre servei.

 

Activitats
El Centre Cívic ofereix un ventall d’activitats formatives, algunes promogudes directament per l’Ajuntament i les altres que són gestionades directament per les entitats del municipi. Podeu consultar-les al llistat d’Activitats Formatives: http://www.sils.cat/cultura-i-educacio-2/activitats-formatives-i-culturals/
Des del Centre Cívic de Sils també es planifiquen diverses de diverses festes i actes culturals i populars com el Carnestoltes, el Concurs Literari, la Festa d’Homenatge a la Vellesa, l’Exposició de Flors, la programació d’estiu i la Diada Nacional de Catalunya, entre d’altres.
Totes les activitats populars, tant les organitzades per l’Ajuntament des del Centre Cívic com les que ho són per les associacions del poble, es difonen per mitjà d’una Agenda d’Activitats. http://www.sils.cat/cultura-i-educacio-2/agenda-dactivitats/programa-dactivitats-mensual/

 

Escola de Música
El Centre Cívic de Sils acull l’Escola Municipal de Música, que existeix com a subseu de l’Escola Municipal de Música de Vidreres. Durant el curs escolar s’ofereixen estudis de sensibilització musical pels més petits i el grau elemental pels escolars de cicle de primària. Si desitgeu més informació poseu-vos en contacte amb el Centre Cívic.

 

Servei d’assessorament sobre la llei d’estrangeria

Els dilluns de 4 a 6 de la tarda Caritas i el Consell Comarcal de la Selva ofereixen informació, assessorament legal i suport jurídic per resoldre qüestions relacionades amb la llei d’estrangeria (residència, treball, reagrupaments familiars, nacionalitat…). El telèfon de Girona 972410416 és un altre punt d’informació sobre aquest servei.

Durant el mes de juliol de 2017 l’horari d’atenció serà de les 15.00 a les 17.00h.

El mes d’agost aquest servei romandrà tancat

 

Servei d’Orientació Laboral
Els serveis d’orientaicó de la Xarxa-SIO, amb la seva borsa de treball associada, s’ofereixen cada dimecres del del Centre Cívic de Sils. Consulteu el seu espai web.

 

Servei d’Empresa
Cada dos dijous podeu venir al Centre Cívic a fer ús dels serveis de suport a les empreses. Demaneu-nos cita prèvia trucant al 972853913 o escrivint a centrecivicsils@sils.cat.

 

Servei d’Orientació Familiar
El Servei Local d’Orientació Familiar s’impulsa des del Servei d’Acció Social i Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament gratuït a pares i mares, gestionat per ajuntaments de les comarques gironines, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar. El servei estrella és l’Escola de Pares i Mares, en la qual es poden aprendre tècniques i coneixements per a l’educació dels fills i filles. Consulteu els horaris aquí.

 

Servei de Cafeteria
El Centre Cívic disposa d’un servei de bar i cafeteria.

 

Seu de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sils
L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Sils té la seva seu al Centre Cívic de Sils, en el qual disposa d’uns espais propis dedicats a despatxos, sala de televisió, sala de jocs i serveis de perruqueria, podologia i massatges pels associats. També s’hi difon tota l’oferta de lleure i balls que realitza l’associació.