Centre Cívic de Sils

Què és?

El Centre Cívic de Sils és un espai de trobada que el municipi posa al servei del teixit associatiu per desenvolupar-hi activitats culturals, educatives, lúdiques i associatives. El municipi també disposa d’un altre Centre Cívic a Vallcanera, ubicat a les antigues escoles, i la Sala Cultural la Laguna, que tenen les mateixes finalitats i són gestionades pel personal municipal del Centre Cívic de Sils.

 

Adreça, vies de contacte i horaris d’atenció al públic
Carrer Vidreres, 1, 17410, Sils
Telèfon 972853913 
Correu electrònic: centrecivicsils@sils.cat
Ens hi trobareu de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00h i de 16.00h fins a les 19.00h
En cas de no trobar-nos-hi deixeu el vostre encàrrec a la cafeteria. El seu personal està també al vostre servei.

 

Activitats
El Centre Cívic ofereix un ventall d’activitats formatives, algunes promogudes directament per l’Ajuntament i les altres que són gestionades directament per les entitats del municipi. Actualment estem treballant en les que oferirem el curs 2019-20, en breu les podreu consultar en el destacat Activitats Formatives.

Un cop iniciades les classes, a les quals us heu de preinscriure a partir del mes de setembre, us haureu de guiar pel calendari escolar municipal 2019-20.

Des del Centre Cívic de Sils també es planifiquen diverses de diverses festes i actes culturals i populars com el Carnestoltes, el Concurs Literari, la Festa d’Homenatge a la Vellesa, l’Exposició de Flors, la programació d’estiu i la Diada Nacional de Catalunya, entre d’altres.
Totes les activitats populars, tant les organitzades per l’Ajuntament des del Centre Cívic com les que ho són per les associacions del poble, es difonen per mitjà de l’Agenda 

 

Escola de Música
El Centre Cívic de Sils acull l’Escola Municipal de Música, que existeix com a subseu de l’Escola Municipal de Música de Vidreres. Durant el curs escolar s’ofereixen estudis de sensibilització musical pels més petits i el grau elemental pels escolars de cicle de primària, a més disposeu de la possibilitat de cursar hores d’instrument “a la carta”, podeu triar entre fer mitja hora o una hora setmanal. Si desitgeu més informació poseu-vos en contacte amb el Centre Cívic de Sils de forma presencial de dilluns a divendres matins i tardes, per telèfon 972853913 o 649 402 246 i també a través dels correus electrònics centrecivicsils@sils.cat i ycmusica@hotmail.com.

 

Servei d’assessorament sobre la llei d’estrangeria

Els dilluns de 4 a 6 de la tarda Caritas i el Consell Comarcal de la Selva ofereixen informació, assessorament legal i suport jurídic per resoldre qüestions relacionades amb la llei d’estrangeria (residència, treball, reagrupaments familiars, nacionalitat…). El telèfon de Girona 972410416 és un altre punt d’informació sobre aquest servei.

Servei d’Orientació Laboral
Els serveis d’orientaicó de la Xarxa-SIO, amb la seva borsa de treball associada, s’ofereixen cada dimecres del del Centre Cívic de Sils. Consulteu el seu espai web.

 

Servei d’Empresa
Cada dos dijous podeu venir al Centre Cívic a fer ús dels serveis de suport a les empreses. Demaneu-nos cita prèvia trucant al 972853913 o escrivint a centrecivicsils@sils.cat.

 

Servei de Cafeteria

El Centre Cívic disposa d’un servei de bar i cafeteria.